Speltips:Tottenham Hotspur – Newcastle

Speltips:Tottenham Hotspur – Newcastle

Tottenham Hotspur – Newcastle, söndag 27/9, kl 15:00

Efter den tröga starten mot Everton där Spurs förlorade med 1-0 i ett sömnpiller till match var det ett helt annat Tottenham som spelade mot Southampton. Men till en början såg det aningen oroligt ut när hemmalagets Danny Ings inledde med att göra matchens första mål. Resten av matchen tillhörde dock två spelare från Tottenham. Harry Kane och Heung-Min Son. Duon visade absolut världsklass då Kane stod för 4 assist och ett mål, Son stod för fyra mål. Addera Bale i ekvationen och siffrorna skulle kunna ha sprungit iväg ännu mer. En del frågetecken kring försvaret i Spurs, annars var det en insats i absolut världsklass.

Newcastle inledde säsongen fint med en bortaseger mot West Ham där nyförvärven Callum Wilson och Jeff Hendrick gjorde varsitt mål. I säsongens andra match och första hemmamöte var det dock ett blekt Newcastle som tog emot Brighton. Redan fyra minuter in i matchen rev hemmalagets Allan Saint-Maxim ner Brightons Tariq Lamptey i eget straffområde och bortalaget tilldömdes straff. Neal Maupay tog hand om den och skickade in 0-1. Efter det gjorde Maupay ytterligare ett mål tre minuter senare. Newcastle hade efter det ingen chans att komma tillbaka in i matchen igen. Graham Potter visade ännu en gång vilken skicklig manager han är.

Tottenham Hotspur – Newcastle – vårt speltips

Nu när Son och Kane har kommit igång på riktigt känns det på förhand som att de ska fixa säsongens första hemmaseger, men vi räknar inte alls med samma siffror som mot Southampton, för med den matchen i åtanke var det ett Spurs som blev överkört större delen av första halvlek. Trots en del defensiva svagheter ska det mycket till om de ska förlora hemma mot Newcastle som inte riktigt har fått ordning på laget ännu.

Därför tippar vi norra Londonlagets andra raka seger här. Men denna gång går inte Newcastle mållösa av planen. Det blir 3-1 till Tottenham Hotspur.

Spelsida

Bonus

Besök

100% bonus upp till 1000 kr

100 % till 1000 kr

100 % till 122 euro

Ingen bonus

100 % till 1000kr

Sätt in 500 få 1500 kr!

100 % till 2500kr

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap