Fotbollstips: Manchester City – Leicester

Fotbollstips: Manchester City – Leicester

Manchester City – Leicester, söndag 27/9, kl 17:30

City öppnade för tionde Premier League säsongen i rad med en vinst. Det var Wolves som hemma på Molineux Stadium tog emot förra säsongens tabelltvåa. Kevin De Bruyne inledde målskyttet genom att göra mål på straff i matchminut 20 efter att vargarnas Romain Saiss hade fällt honom innanför straffområdet. 12 minuter senare utökade Phil Foden till 0-2. Siffrorna skulle kunnat runnit iväg ännu mer i det här skedet av matchen, men hemmalagets keeper Rui Patricio gjorde en stabil insats. Ett styrkebesked av City där Kevin De Bruyne som vanligt såg riktigt bra ut och även Phil Foden som är tänkt att ersätta David Silva. City är på gång.

Leicester och Brendan Rodgers har inlett säsongen på ett strålande vis. Två matcher och två vinster. Motståndet har dock inte varit kanske det allra svåraste då de först mötte nykomlingarna West Brom och vann på bortaplan med 0-3 och i helgen tog de emot Burnley på hemmaplan. Den matchen slutade 4-2. Positivt är att förra säsongens skytteligavinnare i Premier League Jamie Vardy redan hunnit med att göra två mål och när de fått igång på honom kan det bära långt. I helgen är det dags för den första stora utmaningen när de åker till Etihad för att möta City.

Vårt fotbollstips: Manchester City – Leicester

Pep och City har en ligatitel att ta denna säsong, så det är extremt viktigt att från start ta så många poäng som möjligt nu när Liverpool har inlett på bästa möjliga sätt för att inte sacka efter från start som förra säsongen. Att komma till Etihad för att möta City är en av de tuffaste uppgifterna för ett lag i ligan. Särskilt för Leicester som inte vunnit en match mot de blå på de tre senaste mötena. Kevin De Bruyne tillhör topp fem i världen när han är på det humöret och vad vi såg från honom mot Wolves är vårat tips att det fortsätter även här. City vinner med 2-1.

Spelsida

Bonus

Besök

100% bonus upp till 1000 kr

100 % till 1000 kr

100 % till 122 euro

Ingen bonus

100 % till 1000kr

Sätt in 500 få 1500 kr!

100 % till 2500kr

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap