Speltips: Liverpool - Arsenal

Speltips: Liverpool – Arsenal

Liverpool – Arsenal, söndag 28/9, kl 21:15

Efter att Liverpool inte helt problemfritt fick med sig alla tre poängen i säsongens första match mot Leeds har Klopp förstärkt laget under den gångna veckan. In har Thiago Alcantara och Diogo Jota kommit. Den förstnämnde debuterade redan i helgen då Liverpool spelade borta mot Chelsea på Stamford Bridge. Rubrikerna föll dock på en annan spelare i det röda laget då Mané stod för matchens två mål. Liverpool vann utan att direkt övertyga, men det behövdes inte heller då det blev en seger på rutin. Med denna seger ser det ut som att Liverpool har fått bitarna att falla på plats igen efter den lite stökiga inledningsmatchen.

Arteta och hans Arsenal har inlett säsongen med två raka Londonderbyn som har slutat i vinst vilket har lett till att laget ligger trea i tabellen. I senaste matchen tog de emot West Ham på Emirates och med tanke på hur West Ham har sett ut under det senaste halvåret hade nog de flesta tippat på en vinst med högre siffror för hemmalaget. Hammers ställde till en hel del problem för Gunners och var under stora delar av matchen det bättre laget. Den stora skillnaden med Arteta som manager är dock att laget vinner de täta matcherna.

Speltips: Liverpool – Arsenal

Även om väldigt mycket har blivit positivare för Arsenal under Arteta känns Liverpool några nivåer högre. Lägg då till att in i laget som nämnt har Thiago kommit som är en av världens bästa mittfältare när det gäller att leverera boll och mot Arsenal spelar Klopp förmodligen honom direkt från start.

Vi tippar att det kommer att bli en alldeles för tuff uppgift för Arsenal att matcha det starka mittfältet det röda hemmalaget kan mönstra. Det är här matchen kommer att vinnas. Men Gunners har ett livsfarligt vapen i Aubameyang som kan smälla till från de mest oväntade ställena och vi tippar att han gör mål, mer än så blir det inte då Liverpool gör 3.

[INSERT_ELEMENTOR id=”80″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *