Fotbollstips: Fotbollstips: Everton - Manchester United

Odds Tips inför Chelsea – Crystal

Chelsea – Crystal Palace, lördag 3/10, kl 13:30

Chelseas inledning på årets Premier League säsong har varit skakig. Det började bra med vinsten borta mot Brighton, vilket sedan följdes av förlusten hemma mot Liverpool. I lördags spelade laget sin tredje match, borta mot nykomlingarna West Brom. Det började riktigt illa när hemmalaget efter första halvlek ledde med 3-0, Lampard och hans Chelsea lyckades dock att gå jämnt upp till 3-3, vilket sedan blev slutresultatet. Chelsea har värvat friskt inför säsongen och om det inte resulterar i fler vinster snart kan Lampard sitta löst. Det var dock inget nyförvärv som räddade Chelsea mot West Brom då Tammy Abraham satte 3-3 målet i matchminut 93.

Av de flesta experter är Palace tippade som ett av bottenlagen den här säsongen, men lagets stora stjärna Wilfried Zaha har steppat upp rejält jämfört med föregående säsong och gjort mål i Palace två inledande matcher som slutligen resulterat i vinst. I helgen tog det dock stopp när Everton kom på besök och Palace åkte på sin första förlust. Palace har nu sex poäng på tre matcher och då tog de tre av poängen borta mot Manchester United. Det ser återigen ut som att Roy Hodgson går mot en succéfylld säsong där han trollar med knäna för att skaka liv i truppen.

Den positiva inledningen till trots av Palace tippar vi att laget åker på sin andra raka förlust. För de senaste åren är det Chelsea som har dominerat dessa Londonderbyn, både på Stamford Bridge och Selhurst Park. Det är även Chelsea som är i bäst form inför mötet med tanke på den starka upphämtningen mot West Brom.

Odds Tips inför Chelsea – Crystal

Vårat tips är att Palace inte har något att hämta här. För Chelsea kommer att komma igång på allvar snart, när de får igång på laget och vi tippar att det börjar hemma mot Palace. Chelsea vinner med 3-2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *