Fotbollstips: Chelsea – Liverpool

Fotbollstips: Chelsea – Liverpool

Fotbollstips: Chelsea – Liverpool, söndag 20/9, kl 17:30

Full satsning för Chelsea mot ligatiteln. Lampard har värvat ganska friskt då han spenderat över 2 miljarder på förstärkningar inför kommande säsong. Trots alla nyförvärv verkar det inte vara slut ännu. Det ryktas om att Declan Rice är på väg in från West Ham och även målvakten Edouard Mendy från franska Rennes. Två av nyförvärven debuterade i helgens match borta mot Brighton, Kai Havertz och Timo Werner. Ingen poäng för någon av de två, men Timo Werner såg riktigt bra ut. Chelsea vann matchen med 3-1 där det var det gamla gardet av spelare som stod för målskyttet. 

Liverpool inledde för andra säsongen i rad mot en nykomling i ligan då de tog emot Leeds hemma på Anfield. Vilken debut som Bielsas gäng stod för. Det var nog inte många som på förhand hade förväntat sig att Leeds skulle hålla jämna steg med Premier League-mästarna. Van Dijk var inte sig själv riktigt och gick bort sig i försvaret vilket resulterade i att Liverpool släppte in tre mål, men Klopp har visat att hans lag är extremt effektiva i de sista tio minuterna och Salah som gjorde en fantastisk match kunde därför sätta fyran för Liverpool och därmed rodde de alla tre poängen i hamn.

Odds Tips: Chelsea – Liverpool

Ingen tvekan om att det här är veckans supermöte i Premier League. Två av säsongens absolut intressantaste lag ställs mot varandra. Matchen spelas på Stamford Bridge vilket kan vara en fördel för Chelsea, men Liverpools trupp är mer samspelt där alla i princip vet var de har varandra på planen och med Salah i superform tippar vi vinst till Liverpool. Känns som att Chelsea behöver ett par matcher innan truppen sitter. Vårat tips blir att Liverpool vinner med 0-1 då Chelsea har ett alldeles för bra lag för att släppa in fler mål, även om det är lite skakigt i de bakre leden, men det kompenserar de med sin offensiv.

Spelsida

Bonus

Besök

100% bonus upp till 1000 kr

100 % till 1000 kr

100 % till 122 euro

Ingen bonus

100 % till 1000kr

Sätt in 500 få 1500 kr!

100 % till 2500kr

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap