Odds Tips: Arsenal – West Ham

Odds Tips: Arsenal – West Ham

Odds Tips: Arsenal – West Ham, lördag 19/9, kl 21:00

Hemmapremiär för Arsenal som inledde årets Premier League säsong på bästa möjliga sätt då de fick igång på sitt nyförvärv Willian direkt. Han stod för två assist i bortamötet mot Fulham, målskyttet tog Aubameyang, Lacazette och Gabriel hand om. Förutom glädjen med den fina inledningen har det sett riktigt bra ut under Arteta som redan har samlat ihop två troféer med Arsenal när de vann både Community Shield och FA-cupen i somras. På lördag är det dags för årets andra raka Londonderby när West Ham kommer på besök till Emirates och vinner de även detta möte har de samlat på sig sex poäng.

West Hams manager David Moyes är den tränare som enligt oddsen riskerar att förlora jobbet först i Premier League den här säsongen. Visst hade det kunnat sett bättre ut. Londonlaget inledde säsongen med en förlust i hemmamötet mot Newcastle och det var riktigt tungt förra säsongen då laget låg nere i botten av tabellen och kämpade, men slutligen lyckades Moyes med det han anställdes för, nämligen att hålla dem kvar. Om lagets ambitioner är något högre än att ligga i botten av tabellen är det ett klokt val att sparka Moyes. Det finns potential att bygga ett bättre lag med spelare som Declan Rice och Andriy Yarmolenko.

Vårt Speltips: Arsenal – West Ham

Eftersom att Arsenal inledde på ett såpass övertygande sätt finns det inte så mycket att orda om här. Kan inte se att trion med Aubameyang-Willian-Lacazette slår av på takten med den formen de befinner sig i. En Declan Rice i bra form är alltid ett hot, men när anfallet har svårt att producera framåt ser det inte bra ut. Arsenal har fördelen av hemmaplan i ett Londonderby där de vunnit de två senaste mötena mot West Ham. Dessutom har det sett alldeles för skakigt ut och självförtroendet är sargat efter den inledande förlusten.

Vårt speltips: Arsenal tar sin andra raka seger och vinner med 2-0.

Spelsida

Bonus

Besök

100% bonus upp till 1000 kr

100 % till 1000 kr

100 % till 122 euro

Ingen bonus

100 % till 1000kr

Sätt in 500 få 1500 kr!

100 % till 2500kr

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap