Odds tips Leeds – Fulham

Odds tips Leeds – Fulham

Odds Tips: Leeds – Fulham, lördag 19/9, kl 16:00

Leeds hade svårast tänkbara motstånd i första omgången av Premier League då de ställdes mot regerande mästarna Liverpool på bortaplan. Men de höll jämna steg med hemmalaget och hängde med siffermässigt tills det stod 3-3. Slutligen var det bjässen Liverpool som vann mötet med 4-3. Men en grymt bra start av Bielsa och hans Leeds som såg bättre ut än vad många hade förväntat sig på förhand. Nästa möte är mot en annan nykomling den här säsongen, Fulham. Ska bli intressant och se om de kan hålla uppe ångan i årets andra omgång mot ett betydligt lättare motstånd.

Fulham gick i sitt första möte för säsongen in i ett Londonderby mot det röda norra Londonlaget Arsenal. Det blev en alldeles för svår premiär då Aubameyang-Willian-Lacazette hade lekstuga på Fulhams planhalva och trion stod för matchens alla tre mål. På bänken satt Fulhams stora stjärna och vinnaren av skytteligan i Championship förra säsongen, Aleksandar Mitrovic, anledningen till det, var att han var matchotränad enligt tränaren Scott Parker. Men då truppen är ganska tunn på kvalitetspelare måste nog Parker spela sin guldklimp i mötet mot Leeds då han lär behövas.

Leeds – Fulham vem vinner?

För tillfället ser det mycket bättre ut för Leeds. Som nykomling gäller det att i ett tidigt skede av säsongen skrapa ihop poäng för att slippa halka ner direkt och börja fightas i botten. För troligtvis är det slutligen där båda dessa lag kommer att hamna senare. Leeds har den stora fördelen av att spela hemma på klassiska Elland Road och det kommer att betyda mycket även om det inte sitter några fans på läktarna. De fick en hel del självförtroende efter sin insats mot Liverpool och det kommer att räcka mot ett Fulham som kommer in i matchen med sänkt självförtroende.

Vårt Fotbollstips: Leeds vinner med 2-0

Spelsida

Bonus

Besök

100% bonus upp till 1000 kr

100 % till 1000 kr

100 % till 122 euro

Ingen bonus

100 % till 1000kr

Sätt in 500 få 1500 kr!

100 % till 2500kr

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap