Odds tips: Everton - Liverpool

Odds tips: Everton – Liverpool

Everton – Liverpool, måndag 16/3, kl 21:00

Om vi vrider tillbaka klockan ett år så var det ungefär vid denna tidpunkt förra året som Everton spelade oavgjort mot Liverpool, vilket i sin tur ledde till att det var City som slutligen vann Premier League-titeln. Idag är det två helt andra lag som spelar mot varandra. Everton var riktigt illa ute fram till mitten av årets säsong då Ancelotti blev tillsatt som lagets tränare. Det blev ett lyft direkt i resultaten, men de senaste matcherna har inte varit fullt lika positiva. 2 förluster och ett oavgjort resultat i de tre senaste matcherna. Är Ancelotti rätt man att återigen vända det?

Liverpool är inte heller i sitt bästa slag inför det så viktiga derbyt. I veckan blev de slagna för första gången den här säsongen på hemmaplan. När de förlorade i Champions League mot Atlético Madrid. Förra årets Champions League vinnare är därmed utslagna ur turneringen. Det enda Liverpool har att spela för nu är ligan som de kommer att vinna oavsett. Men visst kommer det att svida då de har åkt ur alla andra turneringar när de i princip dominerade allt de tog sig för tidigare under säsongen. Tre poäng i det viktiga Merseyside-derbyt väger tungt och det är vad de siktar på.

Hur slutar matchen, odds tips: Everton – Liverpool

Två lag från Liverpool som båda är ur form inför det viktiga derbyt. Everton i ett lite värre tillstånd. Men ett derby är en match av en helt annan karaktär. För bara ett par veckor sedan hade jag varit fullständigt övertygad om att Klopp och co skulle gå segrande ur matchen, men inte idag och speciellt inte nu när Liverpool förlorade sin första match på hemmaplan i veckan. Jag tippar att Everton kommer att höja sig inför matchen mot Liverpool då de vet att de är sårbara för tillfället. Calwert-Lewin och Richarlison är båda i fin form och Liverpools förstemålvakt Allison är skadad då Adrian kliver in istället. 

Jag tippar att Everton åtminstone kommer att göra ett mål och Liverpool når som högst ett oavgjort resultat. Matchen slutar 1-1. 
Bästa odds för ett oavgjort resultat får du hos 10bet till 4.10. Bästa odds för att spela på resultatet 1-1 får du hos 888 till oddset 8.00.

Läs även mer om: spelbolag utan svensk licens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *