Odds tips Tottenham Hotspur - Manchester United

Speltips: Tottenham Hotspur – Manchester United

Odds tips Tottenham Hotspur – Manchester United, söndag 15/3, kl 17:30

Tottenham Hotspur är just nu inne i sin värsta kris på flera år. Så sent som i tisdags blev de utslagna ur Champions League av RB Leipzig med 4-0 totalt. Utsikterna för att spela i nästa års upplaga av turneringen ser inte särskilt positiva ut då två av de senaste nederlagen kommit mot två av de värsta konkurrenterna i kriget om platserna. Förlust mot både Chelsea och Wolves. En stor anledning till lagets form är såklart skadorna då i princip hela anfallet är uppskrivet på skadelistan. Förutom att Kane och Son redan är borta blev även Bergwijn skadad förra veckan.

United kommer i sin bästa form den här säsongen ställas på bortaplan mot Tottenham Hotspur. Laget kommer senast från en vinst i helgens derby mot Manchester City vilket höjer självförtroendet. United har börjat sett bra ut på riktigt sedan Bruno Fernandes kom till klubben. Klubbens bästa offensiva värvning på flera år. I matchen mot City var han kreatören bakom det mesta som hände framför målet. Även Martial och Ighalo har höjt sig i Marcus Rashfords frånvaro. The Red Devils har inte förlorat på fem ligamatcher nu och ser mer än redo ut för att peta ner Chelsea från fjärdeplatsen.

Hur slutar matchen, Oddstips Tottenham Hotspur – Manchester United.

Utan nyckelspelarna Kane och Son är Spurs totalt uddlösa framåt och de har inte nog med tyngd längst fram att ersätta dem heller. I helgens match borta mot Burnley lyckades de slutligen krångla till sig ett oavgjort resultat trots att de under stora delar av matchen var utspelade. Nu väntar en flera gånger starkare motståndare. Denna gången hemma dock,

men jag tippar inte att det kommer att ha en så stor betydelse, för United kommer att vinna matchen. Manchester-laget är inne i en mycket bättre form och offensiven fungerar såpass bra att Spurs skakiga försvar inte kommer att kunna hålla tätt.

United vinner med 1-2.
Bästa odds om du spelar en tvåa på United får du hos Casinostugan till 2.26. Bästa odds för att spela på resultatet 1-2 får du hos Bethard till oddset 10.00.

Läs även mer om: spelbolag utan svensk licens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *