odds tips: West Ham - Wolves

Speltips Premier League omgång 30

Ligaledarna Liverpool hade innan förra omgången genomgått en svacka där de under en kort sammanhängande period åkte på tre raka förluster, en i Champions League mot Atlético Madrid, en i ligan mot Watford och i sista förlustmatchen blev det uttåg mot Chelsea i FA-cupen. Liverpool studsade dock tillbaka i helgens liga-omgång från svackan när de på hemmaplan besegrade det besökande Bournemouth med 2-1. Trots svackan var det aldrig någon fara för att de skulle tappa sin ledning i toppen eftersom att även City förlorade sin match mot värste rivalen Manchester United. 

Tips – Läs även mer om: spelbolag utan svensk licens

I denna veckas speltips kommer vi att reka två matcher på söndagen som spelas mellan West Ham – Wolves kl:15:00 och 17:30 drar mötet mellan Tottenham Hotspur – Manchester United igång. På måndagen har vi Merseyside-derbyt att se framemot då Everton har hemmaplan. Den matchen startar 21:00. Men vi börjar med söndagsmatchen mellan West Ham – Wolves.

Odds tips: West Ham – Wolves, söndag 15/3, kl 15:00

När nygamle tränaren David Moyes kom tillbaka till West Ham igen blev det inte den succé fansen och klubbledningen hade hoppats på. För tillfället ligger de precis och skvalpar ovanför strecket på samma poäng som Bournemouth (27) som ligger och kandiderar på en av nedflyttningsplatserna. Den klassiska London-klubben måste därför vända så snart som möjligt för att hålla sig kvar i ligan till nästa säsong och undvika att bli ännu mer involverade i nedflyttningsstriden. En spelare som har börjat visa kvalité i de senaste matcherna är Sebastian Haller. Han var extremt viktig i vinsten mot Southampton då laget tog sin senaste vinst.

Efter att Wolves skåpade ut allt motstånd för en period tog det plötsligt stopp i helgens hemmamatch när Brighton kom på besök. Vargarna mäktade inte ens med att göra ett mål och matchen slutade mållöst, 0-0. Nu laddar de om igen med sin tempo-fotboll för att ta sig an West Ham på London Stadium och Hammers får se upp nu när Jota-Jimenez-Traore kommer för att ta poäng. I matcherna förutom helgens match har vi fått sett ett hungrigt Wolves som b.la har kört över Spurs på Tottenham Hotspur Stadium då de ryckte upp sig från underläge två gånger om.

Vårt odds tips: West Ham – Wolves

West Ham kommer att göra allt för att ta poäng på hemmaplan mot Wolves och då helst alla poäng för att försöka hålla hoppet vid liv för att hålla sig kvar även nästa säsong i Premier League. De är i ett desperat läge och Wolves är väl medvetna om det och har ett perfekt anpassat spelsystem för att kunna slå West Ham. Vilket jag även tippar att de gör.

Jag tippar att det blir 1-2 till vargarna och att det framförallt är Jimenez som kommer att bli det största hotet mot West Ham i matchen. 
Bästa odds om du spelar en tvåa på Wolves får du hos 22bet till 2.56. Bästa odds för att spela på resultatet 1-2 får du hos 22bet till oddset 11.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *