Speltips: Liverpool - Arsenal

Odds tips: Manchester United – Manchester City

Odds tips: Manchester United – Manchester City, söndag 8/3/2020, kl:17:30

United har redan vunnit över City två gånger den här säsongen, båda matcherna har dock varit på Etihad för på Old Trafford är det istället City som har vunnit. Sedan Bruno Fernandes kom till United i januari har laget fått sig ett riktigt lyft och Ole-Gunnar fortsätter att bygga på sitt lag som genom kontringar gör de flesta målen, ett framgångsrecept mot City? Det blir nog aningen svårare att få det att fungera nu när Laporte är längst bak i Citys försvar och håller defensiven solid. United får återigen klara sig utan Rashford, men Martial har börjat visa kvalité i hans frånvaro.

City kommer direkt in i matchen från en cuptitel. I helgen tog de hem ligacupen för tredje gången under Pep Guardiola i en final mot Aston Villa. Det slutade 2-1. Vi ska inte heller glömma att de på bortaplan slog Real Madrid tidigare förra veckan även den matchen vann de med 2-1. Resultatet på Santiago Bernabéu kan mycket väl betyda att de kommer att gå vidare i Champions League. Det kommer inte som en överraskning kanske men De Bruyne var den som glänste mest mot Real och kommer att bli ett stort problem för United att hantera. 

Hur slutar matchen, odds tips: Manchester United – Manchester City

Solskjaer siktar på att hålla drömmarna om Champions League levande och kommer gå för tre poäng. Det kommer dock att bli svårt mot ett City som är ute efter revansch och dessutom befinner de sig i en ruskigt fin nedförsbacke efter två oerhört betydelsefulla segrar. Jag tippar att trots Fernandes fina start i United då han styrt det mesta offensivt ändå inte kommer att räcka hela vägen då de skulle behövt Rashford. Därför tar City alla tre poängen från mötet och tar upp jakten på Liverpool i toppen. Jag tippar att det slutar 1-2 till City. 
Bästa odds för att City vinner matchen är 1.58 hos 10bet och bästa oddset för att City vinner med 1-2 är 9.00 hos Leovegas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *