Vårt tips: Ajax - Liverpool, onsdag 21/10, kl 21:00

Speltips: Tottenham Hotspur – Manchester City

Tottenham Hotspur – Manchester City, lördag 2/2/2020, kl:17:30

Det har gått extemt trögt för Spurs de senaste matcherna och vinsterna har varit sällsynta, men i den senaste omgången fick med med sig alla poängen i hemmamötet mot Norwich. Det hela började bra när Dele Alli i minut 38 såg till att Tottenham Hotspur tog ledningen. Norwich kom tillbaka i matchen när de i matchminut gjorde mål på straff genom Teemu Pukki, men det höll inte hela vägen eftersom att Heung-Min Son i minut 79 skjöt sitt Spurs till segern. Med den segern ligger Tottenham Hotspur på samma poäng som både United och Wolves och är därmed fortfarande inblandade i toppstriden.

Guardiola och hans City har nu gjort ett ryck och gått om Leicester och nu är målet att cementera andraplatsen. De gjorde ett fint jobb när de i senaste matchen på bortaplan besegrade det så svårslagna Sheffield United som är årets sensation i Premier League. Problemet för de bättre lagen som har mött Sheffield är att de spelar ett extremt effektivt försvarsspel. Men i minut 73 lyckades Aguero med assist av De Bruyne dyrka upp försvaret när han sköt City till segern och de höll sedan ledningen resten av matchen. Tre poäng och ett litet steg närmare Liverpool i toppen av tabellen.

Hur slutar matchen – Speltips: Tottenham Hotspur – Manchester City

När lagen i höstas möttes på Etihad blev det 2-2. Tottenham var extremt effektiva då de endast fick iväg två skott på mål och båda letade sig in bakom Ederson. Helgens möte är väldigt viktigt för båda lagen eftersom att Tottenham Hotspur jagar Champions League placering och Manchester City inte vill tappa andraplatsen till Leicester. City har även fortfarande en mikroskopisk chans att vinna ligan och kommer göra allt för att hålla det vid liv hela vägen in på mållinjen och vi tippar att de även tar alla poängen mot Spurs eftersom att Tottenham under senaste tiden sett väldigt bräckligt ut och kommer att få det svårt utan Kane. City vinner med 1-3. Om du vill spela på resultatet 1-3 till City är bästa oddset 12.00 hos Bethard. Bästa oddset om du bettar på bortavinst för City är oddset 1.53 hos 10bet.

Håller du med om vårt Speltips: Tottenham Hotspur – Manchester City? Låt oss veta.

Vill du läsa mer om spelpaus, besök här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *