Oddstips: Manchester United – Wolves

Oddstips: Manchester United – Wolves

Manchester United – Wolves, lördag 1/2/2020, kl:18:30

Uniteds senaste insats hemma mot Burnley var fullständigt bedrövlig när de förlorade med 0-2. Publiken var så pass missnöjd med lagets insats att de redan började lämna arenan när det återstod en kvart av matchen, och frågan är hur länge Ole Gunnar Solskjaer får sitta kvar på tränarposten? Allt är inte nattsvart för United. I matchen efter mötte de Tranmere Rovers på bortaplan när det var dags för helgens FA-cup omgång. De åkte hem med en klar seger då de vann med hela 0-6. Värt att nämna från matchen är att Jesse Lingard som inte hade gjort mål på över ett år fanns i målprotokollet.

Wolves gjorde en riktigt fin insats i deras senaste möte mot Liverpool. Det slutade dock med förlust efter att Liverpool återigen visade sig vara övermäktiga, men Wolves spelare Adama Traoré gjorde en toppmatch och ställde till rejält med problem i Liverpools försvar. Eftersom att han är ligans starkaste spelare blir det svårt att få stopp på honom när han dundrar fram mot målet. Han gjorde inga mål dock, utan istället var det Jimenez som stod för lagets enda mål. Det räckte inte hela vägen för Wolves eftersom att Liverpool gjorde 2 mål, men det såg ett tag ut som att Wolves skulle vinna matchen. 

Hur slutar matchen, vårt Speltips: Manchester United – Wolves

Oddstips: Manchester United – Wolves: En otroligt viktig match för båda sidor eftersom att de ligger på lika många poäng och lika många spelade matcher, vilket betyder att det laget som vinner kommer att klättra i tabellen och placera sig bakom Chelsea. Därför tippar jag på ett möte där inget av lagen kommer att våga gå för offensivt eftersom att det är för mycket som står på spel. Uniteds försvar kommer att ha en del problem att handskas med Traoré och troligen kommer det att resultera i åtminstone ett mål för bortalaget. Men Martial gör ett mål för United och matchen slutar 1-1. Bästa odds för att det slutar 1-1 hittar du hos Leovegas 7.00. Vill du hellre sätta ett kryss på matchen är bästa oddset 3.40 hos Casinostugan. Kolla även in bettingsidor utan svensk licens.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap