Speltips Premier League omgång 25

Speltips Premier League omgång 25

Betting tips Premier League Leicester – Chelsea

Förra Premier League omgången spelades mitt i veckan och därmed blev allt lite omkastat, men som vanligt spelas omgång 25 på en helg med den tidiga lördagsmatchen som startar 13:30 och sedan rullar resten av Premier League helgen på som vanligt. Det är precis också lördagsmatchen som startar 13:30 vi kommer att ha med i veckans speltips, det är nämligen de två topplagen Leicester och Chelsea som drabbar samman, lagen som innehar plats 3 och 4. Den andra matchen vi har valt i veckans speltips är den mellan Manchester United och Wolves som sparkar igång på lördag 18:30 och sista matchen vi går igenom är söndagsmatchen mellan Tottenham Hotspur och Manchester City, avspark 17:30.

Leicester – Chelsea, lördag 1/2/2020, kl:13:30

Leicester nu på tredjeplats i tabellen har mer och mer börjat svikta i de senaste omgångarna och är inte alls lika stabila som de var i inledningen av säsongen. De vann senaste matchen med hela 4-1 mot nedflyttningshotade West Ham, men i de två föregående matcherna mötte de Burnley och Southampton, två lag de tidigare under säsongen skulle ha vunnit över eller åtminstone fått med sig poäng mot. Ännu är det ingen fara eftersom att Champions League platsen fortfarande är intakt och de har en ledning med åtta poäng över Chelsea på fjärdeplatsen, men fortsätter de att förlora kan de såklart tappa Champions League placeringen.

Chelsea är inne i en tung och svajig period där de vinner ena matchen mot lag som Burnley för att sedan i matchen efter gå och förlora mot Newcastle. Deras senaste match mot Arsenal var under all kritik, Arsenal fick tidigt i matchen ett rött kort tilldelat och det var David Luiz som lämnade planen. Chelsea tog ledningen genom straffen som de blev tilldömd efter det röda kortet. De höll ledningen in till andra halvlek då Arsenal gjorde 1-1 genom Martinelli, Chelsea tog ledningen ytterligare en gång, men Arsenal kom tillbaka och kvitterade när det endast återstod två minuter av matchen. Chelsea gjorde därmed en av de sämsta insatserna under säsongen. 

Hur slutar matchen? – Vårt speltips Premier League Leicester – Chelsea

Chelsea som i helgen spelade match i FA-cupen mot Hull City vann med 1-2 och Lampard vilade stora delar av laget då han ställde ett reservbetonat Chelsea på planen. Så stora delar av truppen kommer fräscha till King Power Stadium. Men detsamma gällde även Brendan Rodgers som i FA-cupen mötte Brentford där Leicester vann med 0-1. Spelare som Vardy, Tielemans och Pereira vilades. Två utvilade lag som jagar toppen av ligan och där Leicester har ett par poängs försprång.

Vi tippar att Leicester vinner med 1-0 och tar sin andra raka ligaseger då Chelsea har varit alldeles för ojämna i de senaste matcherna. Bästa odds för att Leicester vinner matchen med 1-0 är 13.00 hos ComeOn och bästa odds för att spela en etta i matchen är 2.63 hos BetHard.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap