Odds-tips: Everton - Liverpool, lördag 17/10, kl 13:30

Oddstips: Chelsea – Manchester United

Speltips: Chelsea – Manchester United, måndag 17/02/2020

Chelsea håller fast vid fjärdeplatsen med näbbar och klor för trots den senaste tidens dåliga resultat har de mirakulöst nog hållt sig kvar på den sista Champions League platsen. För sanningen är den att om inte lagen under hade varit i såpass dålig form som de är i hade de för längesen gått om Chelsea. På 25 matcher har de spelat ihop 41 poäng, och för att dra en jämförelse hade United som låg på den platsen efter 25 spelade omgångar 51 poäng. Vi har sett att Chelsea flera gånger har kopplat greppet om matchen genom ett eller flera ledningsmål för att sedan falla ihop och förlora eller bara få med sig ett poäng.

Frånvaron av Rashford har slagit hårt mot Manchester United som inte kan göra mål nu. De har inte gjort ett endaste mål i tre matcher på raken vilket har resulterat i två förluster och en oavgjord. Det vilar ett tungt ansvar på Martial som har fått spela på Rashfords plats, men det har inte fungerat alls eftersom att Martial är bättre på kanten. Om Solskjaer istället skulle spela Greenwood i mitten blir det ett tungt lass att dra för en 18-åring. Han har gjort det bra under säsongen, men är inte redo för att bära ett såpass tungt lass att han ska vara lagets nia.

Hur slutar matchen? Vårt oddstips: Chelsea – Manchester United

Vi minns hur positivt det började för United med den flygande starten på årets Premier League säsong då de inledde med att vinna på Old Trafford med hela 4-0 mot Chelsea. United vann även senare i ligacupen på Stamford Bridge med 1-2. Idag har vi istället två bleka lag sett till form där United har fått ordning på försvaret, men inte kan göra mål.

Chelsea gör mål, men har istället svårt att hålla koncentrationen uppe och tappar därmed oftast senare i matcherna. Jag tippar att det kommer att sluta oavgjort eftersom att United har ett för välorganiserat försvar för Chelsea att få hål på och United kommer fortsatt att ha problem med målskyttet därav resultatet 0-0.

Bästa odds för att matchen slutar 0-0 hittar du hos 888 till oddset 11.00 och spelar du ett kryss på matchen är bästa oddset 3.80 hos ComeOn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *