Vårt tips: Ajax - Liverpool, onsdag 21/10, kl 21:00

Odds Tips: Watford – Liverpool

Odds tips: Watford – Liverpool

I omgång 27 var det flera av de lagen som jagar Champions League plats till nästa säsong som tog poäng. Det enda laget som på allvar är med och slåss om platserna, Tottenham Hotspur tappade i det viktiga bortamötet mot stadsrivalen Chelsea. Annars vann Arsenal, Wolves, Manchester United sina matcher. Det ser därmed ut att kunna bli en tung vår för Mourinho och hans Spurs. Missad Champions League plats innebär stora förluster intäktsmässigt nästa säsong. Spurs har en chans att slå tillbaka mot det besökande Wolves i helgen när de möts på söndag.

Andra matcher jag kommer att ta upp i speltipset är en annan söndagsmatch som spelas mellan Everton och Manchester United och även lördagsmötet mellan Watford – Liverpool.

Watford – Liverpool, lördag 29/2, kl 18:30

Watford fick ett tungt lass att dra när de på bortaplan ställdes mot ett United som senast måndagen samma vecka bortaslog Chelsea på Stamford Bridge. Troy Deeney gjorde åtminstone mål för Watford, men det dömdes senare bort i ett beslut av VAR. Det var aldrig någon tvekan att United skulle ta hem segern eftersom att de gjorde en riktigt bra match och det enda att anmärka på var det ibland skakiga försvaret. Watford har nu förlorat fyra av de senaste fem tävlingsmatcherna och ligger nu igen nedanför strecket. Mycket pekar på att de kommer att spela i Championship nästa säsong igen.

Liverpool åkte för andra gången den här säsongen på en förlust i Champions League. I mötet borta mot Atlético var det Simeone som vann managerkampen och gjorde en taktisk väl genomförd match. Andra förlusten som kom på bortaplan för Klopp och co, första laget att slå Liverpool var Napoli i gruppspelet av Champions League när de vann hemma med 2-0. Förlusten i Madrid kommer säkerligen knappt att påverka laget eftersom att fullt fokus ligger på att vinna ligan, vilket de även kommer att göra. Först ska de dock möta Watford på bortaplan.

Hur slutar matchen? Vårt Oddstips: Watford – Liverpool

Trots att Liverpool kommer med en förlust i bagaget är det inget som kommer att påverka laget nämnvärt. Vi har sett det förut flera gånger under säsongen att även om de röda ligger under eller det står oavgjort kommer de alltid tillbaka. Watford har inte det spelarmaterialet som krävs för att utmana Liverpool, inte ens med hemmaplansfördel.

Jag tippar inte att det kommer att bli några speciellt stora siffror då Klopp säkerligen roterar i laget för att vila någon ur trion Salah-Firmino-Mané. Liverpool vinner utan problem med 1-0 precis som i bortamötet mot Norwich. 

Bästa odds för att matchen slutar 0-1 hittar du hos Casinostugan till oddset 8.00 och spelar du en tvåa på matchen är bästa oddset 1.44 hos ComeOn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *