Odds-tips: Everton - Liverpool, lördag 17/10, kl 13:30

Speltips: Everton – Manchester United

Odds Tips: Everton – Manchester United söndag 3/1, kl 15:00

Det blev en tung förlust i bortamötet mot Arsenal senaste helgen. Everton spelade riktigt bra och var det första laget att göra mål i matchen, målet kom redan i matchminut 1 efter att den så formstarke Calvert-Lewin sköt in den. Det var Evertonanfallarens fjärde mål på den här sidan decenniet, Arsenal kom ikapp ganska snabbt efter att Nketiah och Aubameyang gjorde ett varsitt mål med bara sex minuters mellanrum. Everton lyckades innan det var dags för halvtid att komma upp i oavgjort efter att Richarlison gjorde mål i slutet av halvleken. Arsenal gjorde sedan tidigt i andra halvlek sista målet genom Aubameyang igen. Slutresultatet blev 3-2, detta var lagets andra ligaförlust under Ancelotti.

United gjorde en riktigt fin match och mycket av segern berodde på att Bruno Fernandes nu har börjat kliva fram mer och mer som en stor stjärna i laget. Han har börjat göra stor skillnad och har visat sig vara en perfekt ersättare till “skadade” Pogba. United vann hemma med hela 3-0 mot det besökande Watford. Det enda som det var en del frågetecken kring var United försvaret som trots att de höll nollan inte såg helt stabilt ut med en del konstiga insatser av Lindelöf. Annars gjorde United en bra genomförd match med en mycket rättvis seger. 

Hur slutar matchen? Vårt odds tips Everton – Manchester United

Ancelotti har fått bra fart på Calwert-Lewin och Richarlison längst fram i banan, Richarlison gjorde i matchen mot Arsenal sitt tionde mål för säsongen och har trots frånvaro av skador under Ancelottis tid i klubben gjort 4 mål och det på bara 5 spelade matcher, så statistiken talar sitt tydliga språk. Calwert-Lewin har stått för totalt 12 mål den här säsongen och båda är bara 22 år gamla, så Everton har något att bygga på i denna unga anfallsduo. Det gäller för United att hålla koll på när Everton stormar fram mot mål och då speciellt på hemmaplan.

Jag tippar att Everton trots förlust i senaste matchen tar alla tre poängen hemma mot United och vinner med 2-1. 
Bästa odds för att matchen slutar 2-1 hittar du hos LeoVegashttps://fotbollstips.net/go/leovegas/ till oddset 11.00 och spelar du en etta på matchen är bästa oddset 2.55 hos MrGreen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *