Odds Tips: Manchester City – Sheffield United

Odds Tips: Manchester City – Sheffield United

Speltips: Manchester City – Sheffield United, söndag 29/12/2019, kl:19:00

Efter att City inte gick att känna igen riktigt under inledningen av säsongen har de nu höjt kvalitén på sitt spel och på allvar börjat tagit upp jakten igen på Liverpool. För tillfället ser de ut som det ostoppbara lag det har varit under större delen under Pep Guardiola. En stor anledning till lagets senaste form är Kevin De Bruyne som i de senaste matcherna har visat sig från sin allra bästa sida. Det ska även tilläggas att även Riyad Mahrez har höjt sig extremt mycket i de senaste matcherna och även han sett riktigt bra ut. Läs mer om vårt speltips: Manchester City – Sheffield United.

Eftersom att City hemma på Etihad är en mardrömsmotståndare kommer Chris Wilders taktik vara att spela defensivt. Sheffield och Wilder har bevisat att de väldigt framgångsrikt kan spela defensivt eftersom att de släpper in mindre än ett mål per match. Med det tighta spelschemat som råder under december kan det komma att bli tufft med en sliten trupp eftersom att Sheffield inte har en chans att mäta sig med det djupet som City trupp besitter. Därför kommer spelschemat att bli mycket tuffare för de lagen med mindre trupper. Detta blir ytterligare ett problem för Wilder att lösa under de kommande omgångarna. 

Vårt tips Manchester City – Sheffield United – Så slutar matchen

För att återgå till trupperna så har City en alldeles för bra och bred trupp som kan hantera det tuffa spelschemat bättre. Wilder kommer därför inte att lägga all krut på den här matchen eftersom att den redan på förhand är såpass tuff och kommer säkert med största sannolikhet att komma in med sliten spelartrupp efter mötet med Watford. Wilder kommer istället att spela sin bästa trupp i den matchen.

Vi tippar därför att City med den formen de befinner sig i kommer ganska lätt att springa hem matchen. City vinner hemma med 0-3. Bästa odds för att City vinner med resultatet 3-0 är 8.50 hos Casinostugan. Vill du hellre spela en etta på att City vinner är bästa oddset 1.17 hos Legolas.bet.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap