Fotbollstips: Liverpool – Wolves

Fotbollstips: Liverpool – Wolves

Betting tips Liverpool – Wolves, söndag 29/12/2019, kl:17:30

Efter att Liverpool nyligen blev världsmästare när de vann mot Flamengo i världsmästerskapet för klubblag fortsatte de även sitt segertåg på Boxing Day i matchen mot Leicester på bortaplan. Det blev en total demolering med hela 0-4. Liverpool leder nu ligan med en match mindre spelad än Leicester med ett försprång på 13 poäng. Nu ska det väl ändå inte vara något som kan sätta krokben för Liverpool. Klopp har nu bevisat att trots det tighta spelchemat laget har så presterar de ändå strålande mot vilket motstånd de än ställs inför. Det ser helt enkelt för bra ut efter att de totalt dominerade Leicester.

Wolves kommer från en fin vinst i bortamötet mot Norwich när de vann med 1-2. Med den vinsten kommer en självförtroendeboost i de båda svåra mötena som väntar efter varandra då de först ska möta City och sedan bara två dagar senare Liverpool. Det kan bli två extremt tuffa matcher där de i båda mötena kan komma ut utan poäng. Wolves aspirerar för tillfället på en av de så viktiga Champions League placeringarna och är därför i stort behov av att åtminstone försöka få med sig nått poäng från de två tuffa mötena. 

Vårt speltips: Liverpool – Wolves

Så som Liverpool spelar för tillfället tippar jag att Wolves inte kommer att få med sig några poäng från mötet. Anfield är en arena väldigt få lag tar med sig poäng från. Men Wolves har varit väldigt effektiva på att göra mål på bortaplan under säsongen och Liverpool har inte alls varit lika bra på att hålla helt tätt.

Så därför tippar jag att Liverpool inte kommer att springa iväg i siffrorna allt för mycket. Tippar att Liverpool vinner matchen med 2-1. Bästa odds för att Liverpool vinner matchen med 2-1 är 9.50 hos MrGreen. Vill du hellre tippa en etta på att Liverpool vinner är bästa oddset 1.30 hos Snabbis

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap