Speltips Premier League omgång 20

Speltips Premier League omgång 20

Speltips: Arsenal – Chelsea

Första omgången efter att vi i veckan avverkade Boxing Day omgången som betydde halvtid i årets Premier League säsong. Liverpool är fortfarande ohotad etta med en mindre match spelad än restern av de lag som jagar efter i tabellen. Oftast brukar det betyda att laget som leder när halva säsongen har gått även står som slutsegrare när det är dags att knyta ihop säcken för  säsongen. Det mesta pekar på att Liverpool redan har tagit hem ligan eftersom att inget verkar kunna rubba dem. Det är dock väldigt jämnt mellan City och Leicester om vilka som tar hem andraplatsen och detta är en kamp som ska bli väldigt spännande att följa under återstoden av säsongen.

I omgång 20 kommer vi att ge speltips i matcherna mellan Arsenal – Chelsea, Liverpool – Wolves och Manchester City – Sheffield United. Londonderbyt mellan Arsenal – Chelsea sparkar igång på söndag 29/12, klockan 15:00. Matchen mellan Liverpool – Wolves börjar senare på söndag kl: 17:30 och Manchester City avslutar söndagskvällens och veckans Premier League omgång med starttid 19:00

Speltips: Arsenal – Chelsea, söndag 29/12/2019, kl:15:00

Dags för ännu ett Londonderby för Chelsea som senast förra söndagen mötte Tottenham Hotspur på bortaplan. Det slutade med seger i derbyt för Lampard och co. Det hela sköttes på ett väldigt snyggt sätt av Chelsea som dominerade matchen vilket slutligen ledde till att de vann med 2-0. Tottenham som fick Son utvisad gjorde dock bättre ifrån sig i andra halvlek och det såg ett tag ut som att de iaf kunde komma att få in en boll i mål, men Chelsea höll siffrorna nere tills 2-0 och åkte från matchen med 3 poäng. 

Första stora testet för Mikel Arteta som Arsenals nya manager när han tar emot konkurrenten Chelsea på Emirates. Det återkommande problemet som han måste ta tag i så fort som möjligt är den läckande backlinjen. Laget har även visat stor brist på ambition under både Unai Emerys och Ljungbergs tid som managers i klubben. Så frågan är om han redan nu kommer att kunna åtgärda en del av problemen och få laget att dra åt samma håll. Han har trots allt en fin mentor som han lärt sig från då han gick bredvid Pep Guardiola i Manchester City. 

Vårt speltips: Arsenal – Chelsea

Två lag med oerhört skakig defensiv, men där det råder stor skillnad i omklädningsrummet eftersom att Chelsea trots den senaste tidens väldigt ojämna resultat mår mycket bättre som fotbollslag under Lampard än vad Arsenal har gjort under de senaste månaderna. Det är väl egentligen efter att Aaron Ramsey gick till Juventus som allt mer eller mindre brakade samman. Med all rätt kommer det även ta ett tag för Arteta att ordna upp laget och jag tippar att det kommer att krävas några matcher innan det sitter.

Det blir till slut Chelsea som tar hem segern borta med 1-2. Bästa odds för att Chelsea vinner med 1-2 är 10:00 hos 10Bet. Vill du istället lägga ett spel på Chelsea vinst med en 2:a är bästa oddset 2.25 hos ComeOn!.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap