Speltips: Tottenham Hotspur – Chelsea

Speltips: Tottenham Hotspur – Chelsea

Tottenham Hotspur – Chelsea, 22/12/2019, kl:17:30

Vilken insats av Spurs i bortamötet mot Wolves. Perfekt avslutning på matchen med Super Jan som målskytt i övertiden. Ett styrkebesked att på övertid på bortaplan få med sig tre poäng. Laget ligger nu på femteplats och har därmed för tillfället en Europa League placering. Mourinho har fått laget att prestera igen och det ser väldigt bra ut. Det enda som behöver justeras ytterligare en aning är försvaret, men Eric Dier gjorde en riktigt bra insats när han låg mellan försvaret och mittfältet och sopade undan Wolves attacker. Kane – Son – Moura såg riktigt taggade ut alla tre. 

Vad hände med Chelsea i helgen? Svag insats hemma där ingenting såg ut att stämma. Spelet såg platt och livlöst ut där det saknades kreativitet och fart. En av lagets sämsta matcher under Frank Lampards tid i klubben. Det har gått tungt ett tag nu och laget är inne i en minikris där det gäller att försöka att hitta en väg ut så snabbt som möjligt innan de förlorar de övre placeringarna. Kanske är ett möte mot en av de värsta rivalerna bästa sättet att ta sig ur krisen? I annat fall kommer det att bli ett extremt tätt möte. 

Odds tips: Tottenham Hotspur – Chelsea. Hur slutar matchen?

Som alltid kommer Kane att vara det främsta hotet för Chelsea, men Son är minst lika bra och det gäller att Chelsea även har full koll på honom. Dele Alli har även höjt sig flera steg under Mourinho och hittat tillbaka till sin gamla form och förhoppningsvis kommer vi att få se liknande konstnummer han så fint framförde på fotbollsplanen under sina första säsonger i Spurs. Trots att Chelsea har sett svaga ut i de senaste mötena är det i såna här viktiga matcher som alla i laget höjer sig lite extra och vaknar till.

Jag tippar att det blir oavgjort i Londonderbyt. Mitt odds tips: Tottenham Hotspur – Chelsea, att resultatet blir 2-2.

Bästa odds för resultat hittar du hos ComeOn till 12.00.

Vill du hellre spela ett kryss på matchen är bästa oddset 3.70 hos 10bet.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap