Odds Tips: Manchester City – Leicester

Odds Tips: Manchester City – Leicester

Fotbollstips: Manchester City – Leicester, 21/12/2019

Trots en del onödiga och ibland märkliga poängtapp som har orsakat att City nu ligger långt efter ledande Liverpool är de fortfarande ett av ligans bästa lag. Vinsten borta mot Arsenal senast var riktigt fin och det var framförallt De Bruyne som stod för magin. Mål gjorde även Sterling efter en tids svacka och därmed ser det ut som att Guardiolas City är på väg att hitta tillbaka till sitt spel igen. Med ett stort självförtroende efter matchen mot Arsenal kommer de att bli ett svårslaget lag för Brendan Rodgers Leicester. Det kan komma att bli en hel del mål. 

Leicester har gått så extremt bra under säsongen och de har även häng på ledande Liverpool. Senaste matchen hemma mot Norwich var dock en missräkning då de tappade poäng efter ett oavgjort resultat. Teemu Pukki i Norwich var återigen tillbaka i målprotokollet. Leicester kommer att vara extremt taggade att ta revansch för poängtappet i matchen mot City. Intressant prövning för Leicester som inte har ställts mot något svårt motstånd på ett tag, men presterat bra mot de sämre lagen i ligan. Seger här och ligatiteln ligger ännu närmare till hands. Då krävs det att Vardy är i form.

Odds Tips: Manchester City – Leicester

Leicester har gjort en extremt imponerande säsong under Brendan Rodgers och ligger inför mötet mot City 10 poäng efter Liverpool. Det är långt efter och blir svårt att hinna ikapp, men för att behålla andraplatsen krävs det att de tar tre poäng här annars kommer City snart att gå om. För Citys del ser De Bruyne fullkomligt livsfarlig ut och kommer att bli ett hot för Leicesters försvar. Dessutom verkar det som att Aguero är tillbaka i matchen.

Mitt speltips att City tar hem segern på Etihad. City vinner med 2-1 och tar sig därmed närmare andraplatsen. Bästa odds för att City vinner matchen med 2-1 är 9.00 hos Legolas.bet. Om du hellre vill spela en etta på City som vinnare i matchen har Snabbis bästa oddset till 1.40.Vill du betta utan spelpaus, läs då mer om betting utan svensk licens här.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap