Odds tips: Everton – Arsenal – 21/12/2019

Odds tips: Everton – Arsenal – 21/12/2019

Speltips Premier League omgång 18

Efter att omgång 18 är färdigspelad är det bara en omgång kvar tills att vi har nått halvtid i årets Premier League. Inför omgång 18 är det fortsatt Liverpool i topp av ligan med Leicester på andraplats 10 poäng efter. Leicester som i sitt möte hemma mot Norwich tappade poäng när Teemu Pukki gjorde 1-1 och även matchens slutresultat. Kanske är Brendan Rodgers lagbygge som gick från klarhet till klarhet tidigare under säsongen på väg att spricka i fasaden? Vi är snart bara i halvtid av säsongen så det återstår en hel del. 

Inför denna vecka kommer vi att gå igenom matcherna mellan Everton – Arsenal som inleder helgens Premier League omgång på lördag 13:30. Vi fortsätter sedan med mötet mellan Manchester City – Leicester som kickar igång 18:30 på lördag kväll och slutligen söndagens Londonderby mellan Tottenham Hotspur – Chelsea med start 17:30.

Speltips: Everton – Arsenal, 21/12/2019

Andra hemmamatchen under interimtränaren Duncan Ferguson när laget tar emot Arsenal på lördag. Fergusons tre matcher som lagets tränare får såhär långt ses som ett lyft eftersom att de tidigare resultaten var en smärre katastrof. I senaste matchen mötte laget United borta som de fick ledningen mot efter ett oturligt självmål av Victor Lindelöf. Resultatet höll sig dock inte hela vägen då Mason Greenwood i minut 77 utjämnade till 1-1, vilket senare även blev slutresultatet. United är inte ett lätt lag att möta på Old Trafford, så ett oavgjort resultat är ändå helt klart godkänt. 

Arsenal är ett lag som är desto mer illa ute än sin väntade motståndare Everton. Laget fullkomligt föll ihop i hemmamötet mot Manchester City. Det ska såklart även nämnas att Kevin De Bruyne i City hade en magisk kväll där allt gick hans väg. Han var omöjlig. Något som var extremt katastrofalt i den här matchen var Arsenals försvar. Spelare var inte beredda att försöka täcka skott utan snarare aktade de sig för bollen. Ljungberg har en lång uppförsbacke framför sig att bestiga. För just nu är det inget som talar för att laget ska sluta bland de sex bästa.

Odds tips: Everton – Arsenal

Senaste Londonlaget att besöka Everton var Chelsea. Det var i Duncan Fergusons debut som tränare för klubben. Det började med succé direkt eftersom att laget vann med 3-1. Med det följde ett bra resultat borta mot United i helgen. Laget är fullt av självförtroende inför mötet mot Arsenal hemma, men även om Arsenal har varit under isen större delen av säsongen tippar jag ändå att de får med sig ett poäng borta mot Everton.

Arsenal har ändå Champions League platsen inom räckhåll och tippar därför att laget höjer sig här. Everton under Ferguson kan braka samman när som helst känns det som. Jag tippar att matchen slutar 1-1. Bästa odds för resultatet 1-1 hittar du hos 888 till 8.00. Om du vill spela på att matchen slutar oavgjort är bästa oddset 3.75 hos 10Bet. Betta även på nya spelsidor, läs mer om Betting utan svensk licens

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap