Odds tips Manchester United – Everton, söndag 15/12/2019, kl:15:00

Odds tips Manchester United – Everton, söndag 15/12/2019, kl:15:00

Det går bra för United nu. Äntligen har laget fått lite medvind. Två vinster på raken och inte mot vilka lag som helst heller då de slagit både Spurs och City efter varandra. De gjorde även bra och övertygande insatser i båda matcherna. Det ser ut som att Ole Gunnar får behålla jobbet ett tag till trots allt. Laget sprudlar av självförtroende nu och speciellt efter att de slog värste rivalen den föregående helgen. Kan de bygga vidare på segern i mötet mot Everton och ta den tredje raka trepoängaren? Spännande att se om Rashford fortsätter att producera. 

Ett annat lag som flyger högt är Everton som med interimtränaren Duncan Ferguson slog Chelsea hemma i helgen med 3-1. Övertygande siffror och en perfekt start för Duncan Ferguson. Ferguson hade innan match sagt till sina mannar att gå in och ge allt i matchen och det var precis vad de gjorde. Det blev ett hårt och fysiskt spel då de slog rekord i tacklingar. Till slut kunde de även bärga segern. Får se hur långt Ferguson effekten kan bära laget. Trots det hopplösa läget sitter de på en trupp full av kvalité och kanske kan Ferguson se till att få ut mesta möjliga av laget?

Hur slutar matchen?

United har egentligen bara presterat bra mot de bättre lagen i ligan den här säsongen. De är fortfarande det enda laget som har tagit poäng av Liverpool. United har en trupp som är byggd för att spela mot bättre lag och därför kan det bli en tuff uppgift att möta ett Everton som ser ut att stiga upp från de nedre regionerna av tabellen. Men poäng blir det. Jag tippar oavgjort mellan lagen. Även om Everton ser bra ut nu är de inte kapabla att vinna borta mot United.

Mitt odds tips Manchester United – Everton: att det slutar 1-1. 
Bästa odds för att matchen slutar 1-1 finns hos Bet365 till oddset 7.50. Om du väljer att spela på ett kryss i matchen är bästa oddset 3.75 hos Betfair.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap