Speltips Premier League omgång 22

Speltips Premier League omgång 22

Då befinner vi oss i årets andra halva av säsongen och ett nytt decennium. Alla tre topplagen vann sina respektive matcher i omgång 21 som var decenniets första Premier League omgång. City ligger bara ett poäng efter Leicester inför omgång 22. Liverpool har istället dragit ifrån med hela tretton poäng före Leicester. En stor del av försprånget beror på att Liverpool slog Leicester överlägset med 4-0 i omgång 20. Denna tretton poängs ledning har de trots en match mindre spelad. Om Liverpool fortsätter i samma vinnarstil kan de alltså skaffa sig ett försprång med 16 poäng när alla lag har spelat lika många omgångar.

Denna vecka kommer vi att gå igenom matcherna mellan Crystal Palace-Arsenal, Leicester-Southampton och Tottenham-Liverpool. Lördagen inleds med derbyt mellan Crystal Palace – Arsenal med avspark 13:30. Senare samma dag med start kl:16:00 sparkar Leicester – Southampton igång 16:00. Lördagens sista match står mellan Tottenham och Liverpool som sparkar igång 18:30. Vi börjar med vårt oddstips Crystal Palace – Arsenal

Speltips Crystal Palace – Arsenal, lördag 11/1/2020, kl:13:30

Det är ett tungt skadedrabbat Palace som tar emot Arsenal på Selhurst Park. Inte nog med att nästan halva laget befinner sig på skadelistan, lagets stjärna Wilfried Zaha är även osäker på spel. Det återstår att se om han spelar eller inte. Senaste ligamatchen hemma mot West Ham vann Hodgson och Palace med 2-1 och kommer stärkta in i matchen med ett bra självförtroende för att slå tillbaka Arsenal på hemmaplan. Det kommer även att vara en oerhört viktig match eftersom att Palace är en poäng före sina Londonrivaler inför matchen. 

Arsenal har fått en fin start under Arteta, även om det började med förlust har siffrorna gått lagets väg i de två senaste matcherna. Laget har inte bara vunnit sina matcher utan även hållt nollan. Först var det hemma på Emirates mot United då laget vann med 2-0 för att sedan även gå och vinna på hemmaplan mot ligaledarna i Championship, Leeds. Det är första gången på länge som Arsenal vinner två matcher i rad och kanske var Arteta den tränare klubben behövde för att få det där lyftet. Med de två senaste resultaten ser det ut som att Arsenal har något att bygga vidare på. 

Hur slutar matchen, vårt oddstips Crystal Palace – Arsenal.

När lagen möttes senaste gången var det på Emirates. Den gången fick Hodgson och Palace med sig ett poäng efter att matchen slutade 2-2. Det var dock under Emerys katastrofala managerskap. Denna gång blir det desto tuffare trots att Palace har fördel av hemmaplan. Skadelistan är alldeles för lång och Arsenal ser mycket bättre ut under Arteta. Arsenal kommer in i matchen med 2 raka segrar och fulla av självförtroende och tar därmed sin tredje raka seger.

Mitt oddstips Crystal Palace – Arsenal att Arsenal vinner med 1-2. Bästa odds för att Arsenal vinner hittar du hos ComeOn till 1.88.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap