Bettingtips Liverpool – Manchester United

Bettingtips Liverpool – Manchester United

Speltips Liverpool – Manchester United, söndag 19/1/2020, kl:17:30

Liverpool har nu tolv raka vinster i rad och har bara tappat två poäng under hela säsongen, vilket var i bortamötet på Old Trafford mot just helgens motståndare Manchester United. Trots det poängtappet ser de fullkomligt ostoppbara ut. De kan mycket väl gå hela säsongen utan att förlora och slå Arsenals rekord från säsongen 2003/04. Oavsett så är det redan klart att de för första gången kommer att bärga sin första ligatitel sedan ligan döptes om till Premier League. Det finns nämligen inte en chans att de ska gå och tappa ledningen till något annat jagande lag.

Manchester United siktar på att ta den fjärde och sista Champions League placeringen den här säsongen eftersom att de inte har något annat att spela för. De kommer troligtvis slutligen att få ligga och tampas med Arsenal och Tottenham Hotspur om fjärdeplatsen när det börjar att dra ihop sig. Positivt för United är att Rashford och Greenwood har gått bra den här säsongen och kommer att bli oerhört viktiga för laget i jakten på fjärdeplatsen. Rashford har denna säsong gjort 14 mål i Premier League. Trots att de mer eller mindre har underpresterat under säsongen ligger de ändå på femteplats. 

Hur slutar matchen, vårt speltips Liverpool – Manchester United

Liverpool fortsätter sin väg mot att vinna deras första titel i Premier League. United kommer inte att vara något stopp på vägen även om det är det enda laget som har tagit poäng mot Liverpool. Liverpool har enkelt sett för bra ut under hela säsongen då de endast har förlorat en match i alla tävlingar, mot Napoli på bortaplan i Champions League. Liverpool är ett alldeles för bra och välorganiserat lag under Jurgen Klopp och kommer därför inte heller att förlora hemma mot ett underpresterande och vackligt United.

Liverpool vinner matchen med 2-1.
Bästa odds om du väljer att spela på vinst för Liverpool hittar du hos Casinostugan till oddset 1.44. Väljer du att spela på resultatet 2-1 till Liverpool är bästa oddset 9.00 hos Legolasbet.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap