Odds-tips: Everton - Liverpool, lördag 17/10, kl 13:30

Speltips Serie A omgång 21

Bettingtips Serie A omgång 21

Ingen Premier League omgång i helgen då denna omgångens matcher istället spelas under veckan. Jag kommer istället att gå igenom matcher från Serie A där vi har flera spännande möten som väntar. Den på förhand kanske mest spännande matchen är Derby della Capitale mellan Roma och Lazio, men även Inters match hemma mot Cagliari ska bli intressant att följa eftersom att det kan innebära ifall laget från Milano tappar mark i titelstriden. Zlatans AC Milan spelar borta mot Brescia och måste vinna för att ha en chans på de högre placeringarna. Även Fiorentina har sett spännande ut under de senaste matcherna och tar på hemmaplan emot Genoa.

Odds tips Brescia – Milan, fredag 24/1, kl:20:45

Brescia har det tufft i den nedre halvan av tabellen och ligger inför denna omgång under strecket med bara ett poäng efter Lecce som ligger på säker mark på sjuttonde plats. För att säkra kontraktet denna säsong gäller det att ta alla poängen hemma mot Milan. Laget saknar dock sin stjärna Mario Balotelli som är avstängd inför matchen.

Istället för Balotelli har Brescia anfallaren Ernesto Torregrosa att sätta in som i senaste omgången gjorde mål när laget spelade 2-2 mot Cagliari. Med Zlatans återkomst i Milan har laget fått sig ett uppsving och de vann senast i helgen hemma mot Udinese, inga mål för Zlatan, men tre poäng och laget klättrar uppåt.

Vårt oddstips oddstips Brescia – Milan

Jag tippar att Milan som ser desto mer optimistiskt ut med Zlatan i laget tar sin andra raka seger mot det nedflyttningshotade Brescia. Lagets form har varit bedrövlig de senaste matcherna och Milan flyger för tillfället med tre raka vinster i alla turneringar.

Milan siktar på att ta en Champions League placering och här tar de med sig tre välbehövliga poäng mot ett Brescia utan Balotelli och vinner med 1-2. Bästa oddset för en Milan vinst hittar du hos Bethard till oddset 1.80. Väljer du att lägga ditt spel på att Milan vinner matchen med 1-2 är bästa oddset 8.50 hos MrGreen. Vill du läsa mer om betting utan svensk licens klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *