Bettingtips Arsenal – Sheffield United

Bettingtips Arsenal – Sheffield United

Speltips: Arsenal – Sheffield United, lördag 18/1/2020, kl:16:00

Efter att Arsenal endast fick med sig ett poäng i förra helgens derby mot Crystal Palace förlorade de inte bara två poäng utan sin stjärnspelaren Aubameyang som drog på sig ett kort och är därmed avstängd i hemmamötet mot Sheffield. Arsenal har dock fördelen av att de kan sätta in Lacazette på topp istället. Problemet är att hans målskörd denna säsong har varit under all kritik då han endast mäktat med 5 mål. Men han är ändå ett fullgott alternativ när han får spela ensam på topp utan sin lagkamrat Aubameyang. Det är Artetas bästa chansning mot Sheffield United. 

Fördelen för Sheffield är att de kan gå in i matchen utan att ha någon press på sig då de redan under denna säsong har presterat långt över förväntan i Premier League och ligger före Arsenal inför matchen. Det kommer de att fortsätta göra oavsett utgången av detta möte. Under jul och nyår mötte de både City och Liverpool efter varandra, båda matcherna slutade i 2-0 förluster, men de kom snabbt tillbaka från de matcherna efter att de senaste helgen slog West Ham hemma med 1-0. Därmed visade laget att de är kapabla att snabbt skaka av sig förluster. 

Hur slutar matchen? Vårt bettingtips Arsenal – Sheffield United

Det känns som att det lutar åt en målsnål tillställning här. Sheffield United är inte kända för att ösa in mål och Aubameyangs frånvaro kommer att märkas i Arsenal eftersom att han är lagets utan tvekan bäste målskytt. Det kommer bli svårt för Arsenal att få hål på Sheffields välorganiserade försvar. Sheffield United har tillsammans med Leicester ligans näst bästa försvar, bara Liverpool är bättre.

Men Arsenal jagar revansch efter att de förlorade senaste mötet på Bramall Lane och jag tippar att de även tar tre poäng här och vinner med 1-0. Bästa odds om du spelar en etta på Arsenal är 1.90 hos LeoVegas. Väljer du att spela på resultatet 1-0 är bästa oddset 8.00 hos Scandibet.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap