Speltips Premier League omgång 23

Speltips Premier League omgång 23

Det börjar bli lite slut på ideér med att beskriva världens för tillfället bästa fotbollslag, Liverpool. De är som vanligt den här säsongen fortfarande i topp, men vi har på andraplats ett annat lag, nämligen förra säsongens vinnare Manchester City. De tog även andraplatsen i snyggast möjliga stil efter att de vann förra helgens match med hela 1-6 borta mot Aston Villa. För tredjeplacerade Leicester blev det istället förlust efter att de chockerande föll hemma mot det Southampton som de tidigare under säsongen vann med hela 0-9 mot på bortaplan, Southampton fick därmed sin revansch. 

I omgång 23 har vi valt att ge speltips på matcherna mellan Watford – Tottenham Hotspur, Arsenal – Sheffield United och Liverpool – Manchester United. Det är matchen mellan Watford och Tottenham Hotspur som inleder helgens omgång i Premier League på lördag med start kl:13:30. Matchen mellan Arsenal och Sheffield United spelas senare samma dag med start kl:16:00. Det största mötet denna helg äger rum på Anfield i Liverpool kl:17:30 när Manchester United kommer till staden för att spela derby. Vi inleder med mötet mellan Watford – Tottenham Hotspur.

Fotbollstips Watford – Tottenham Hotspur, lördag 18/1/2020, kl:13:30

Nigel Pearson har fått Watford att flyga igen sedan han tog över klubben. De har nu tagit sig ovanför nedflyttningsstrecket, vilket egentligen inte är så konstigt eftersom att de ska befinna sig där. De har ett betydligt bättre spelarmaterial än vad tabellen har visat tidigare den här säsongen. För tillfället är laget i en strålande form då de har vunnit fyra av deras fem senaste matcher och gjort 11 mål totalt. Vilket är ett bevis på vad Pearson har betytt sedan han blev lagets manager i december. Innan han kom till klubben hade de bara vunnit en match och såg klara ut för nedflyttning. 

För José Mourinho och hans Tottenham Hotspur har det inte sett lika lovande ut under de senaste matcherna. Inte en vinst på de senaste fyra matcherna och för tillfället nio poäng från att ta en Champions League placering. Det är en tung och lång uppförsbacke för ett skadedrabbat Tottenham Hotspur att ta sig upp från för tillfället. Positivt dock är att klubben har värvat in en spelare under januarifönstret från Benfica. Det är spelaren Gedson Fernandes. Det lär behövas i den för tillfället skadedrabbade truppen. Vi får se om Mourinho har några fler ess i rockärmen för att lösa fler värvningar under januari. 

Hur slutar matchen, vårt fotbollstips Watford – Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur har för första gången under Mourinhos styre haft svårt att hitta flytet och har nu två raka förluster i ligan och spelet vill inte lyfta, dessutom hackar målskyttet efter att Harry Kane har blivit skadad. Detta är då ett ypperligt tillfälle för Watford att ta ytterligare tre poäng hemma mot ett skadeskjutet Tottenham Hotspur. Det är även vårat speltips här.

Vi tippar att Watford vinner hemma med 2-1. Bästa odds för att Watford vinner matchen hittar du hos Mr green till oddset 3.25. Vill du spela på resultatet 2-1 så är bästa oddset 12:00 hos ComeOn.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap