Oddstips Tottenham Hotspur – Liverpool, lördag 11/1/2020, kl:18:30

Oddstips Tottenham Hotspur – Liverpool, lördag 11/1/2020, kl:18:30

Spurs har haft en tung period under julen. Det blev bara en seger i matchen mot Brighton, resten av matcherna har varit mer eller mindre katastrofalt dåliga. Plus att lagets skadelista fortsätter att öka, senast i raden att drabbas av en långtidsskada är Moussa Sissoko. Det ser onekligen tungt ut för José Mourinho inför mötet och det kan hända att han blir så illa tvungen att ställa upp med en 3-5-2 formation för att få ut det mesta av spelarmaterialet. Till Spurs fördel inför mötet spelar de hemma och det kan komma att hjälpa dem att hålla någorlunda jämna steg med Liverpool. 

Klopp vill såklart få med sig alla poängen från mötet med Spurs för att få ett försprång på 16 poäng istället för de nuvarande 13. Även Liverpool har en del problem med skadorna då både James Milner och Naby Keita inte kommer att spela mot Tottenham Hotspur p.ga skador, men istället kommer både Joel Matip och Xherdan Shaqiri tillbaka inför mötet. Trots att Liverpool har haft skador tidigare under säsongen har de skött det med bravur. Jag tippar därför att skadorna på Milner och Keita inte kommer att märkas av särskilt mycket. 

Hur slutar matchen, vårt oddstips Tottenham Hotspur – Liverpool

Trots att Liverpool i mötet mot Everton i FA-cupen roterade i elvan vann de ändå matchen med 1-0. Spurs däremot hade ett betydligt lättare motstånd i Middlesbrough, men gjorde en riktigt medioker insats och fick bara med sig ett 1-1 resultat. Spurs kommer även att i detta möte få klara sig utan Kane och på topp startar de säkerligen Son.

Spurs har under de senaste matcherna sett alldeles för dåliga ut för att kunna ge Liverpool en match hemma. Liverpool kommer därför att fortsätta ånga fram som en ångvält över Spurs. Liverpool vinner matchen med 1-2. Bästa odds för att Liverpool vinner matchen hittar du hos Legolas till oddset 1.73.

Vill du läsa mer om casinon utan svensk licens, framför allt betting utan svensk licens klicka här

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap