Speltips Premier League omgång 17

Speltips Premier League omgång 17

Speltips Premier League omgång 17

Kan Sons mål mot Burnley i helgen bli årets mål när säsongen summeras i maj? En högst trolig kandidat till årets mål iaf. I Manchesterderbyt blev det en ganska otippad utgång när det röda Manchesterlaget var betydligt bättre och City fick aldrig igång på sitt spel, det blev aldrig något flyt. De lyckades i slutminuterna att göra ett mål, men då var det redan försent eftersom att United redan hade gjort två mål sen innan. Med den förlusten har nu City halkat ner på tredjeplatsen, 6 poäng efter tvåan Leicester och 14 poäng efter ledande Liverpool. 

Liverpool är det laget vi öppnar med i veckans omgång när de möter Watford på hemmaplan på lördag kl:13:30. Vi fortsätter sedan med Super Sunday där mötena mellan Manchester United- Everton och Arsenal – Manchester City äger rum. United – Everton kickar igång 15:00 och Arsenal – Manchester City 17:30. 

Liverpool – Watford, lördag 14/12/2019, kl:13:30

Liverpoolfansen är oerhört försiktiga med att ta ut segern i förskott den här säsongen eftersom att det har varit så nära flera gånger och de har fallit på mållinjen istället, men denna säsong ska det väl ändå gå vägen? I den föregående omgången tog de enkelt en till trepoängare efter att de slog Bournemouth med 3-0 borta. Liverpool var såpass bra att de inte tillät att hemmalaget kunde avlossa ett skott på mål. Plus att Naby Keita och The Ox stod för ett varsitt mål. Ett bevis på hur stort djup det finns i truppen.

Ny manager för Watford är Nigel Pearson efter att klubben sparkat två managers den här säsongen. Pearson skulle kunna ha fått en lite lättare uppgift i sin första match. Att börja sitt uppdrag mot ligans bästa lag som ångar över allt i ligan är väldigt otacksamt. Pearson tillträdde efter Watfords 0-0 match mot Crystal Palace i helgen. Den poängen laget tog där var extremt viktig för lagets fortsatta överlevnad i ligan. Nu gäller det att bygga vidare på det lilla positiva som klubben tog med sig från den matchen. Med Pearson vid rodret blir det säkerligen en defensiv uppställning på lördag.

Hur slutar matchen?

Detta kommer att som vanligt bli liverpools match. Tippar på att de från start kommer att gasa på med full fart framåt. I ligan finns det inte ett hungrigare lag än Liverpool för tillfället. De ska ro hem ligan i år och Watford är inget lag som kommer att orsaka något hack i maskineriet. Jag tippar att Liverpool inte kommer att ta någon som helst hänsyn till besökande Watford. Watford har hela säsongen försökt att få igång sitt spel, men utan resultat. Det finns inte en chans att de kommer att göra en helomvändning i detta möte. 

Jag tippar att det slutar 3-1 till Liverpool. Bästa odds för resultatet hittar du hos Bet365 till 12.00. Vill du hellre spela på en etta för Liverpool är bästa oddset 1.20 hos Unibet.

Stäng meny
Share via
Copy link
Powered by Social Snap