Fotbollstips: Fotbollstips: Everton - Manchester United

Everton – Manchester United, lördag 7/11, kl 13:30

Fotbollstips: Fotbollstips: Everton – Manchester United

Everton som inledde säsongen så starkt och ledde ligan ett tag har nu börjat återgått i gamla spår. Den negativa trenden började i derbyt mot Liverpool där de endast lyckades få med sig ett poäng. Matchen efter det åkte de till Southampton för att förlora med 2-0. I helgen mötte de Newcastle på St James’ Park där de efter 84 minuter låg under med 2-0, men lyckades reducera siffrorna något när Calvert-Lewin återigen gjorde mål, men några poäng till laget blev det inte. I startelvan saknades både Richarlison och James Rodriguez. Det märktes väl då det offensiva spelet blev lidande.

United kom tillbaka med besked i de två inledande omgångarna av Champions League. Den mest uppmärksammade segern är när de på Parc des Princes mot PSG fick med sig alla tre poängen efter att de vann med 1-2 då Rashford och Fernandes gjorde ett varsitt mål. I Premier League har det dock sett desto sämre ut efter två raka möten på Old Trafford har de bara fått med sig ett poäng, senast i helgen var det Arsenal som kom på besök och lämnade med alla tre poängen efter en ganska trist tillställning som slutade 1-0 till gästerna.

Vem vinner Speltips: Everton – Manchester United

Två lag där båda är i desperat poängbehov efter en rad sämre insatser på sistone. Vårat tips är att inget av lagen kommer att åka hem med full poäng. Det kommer att vara ett avvaktande spel från båda sidor då ingen vill gå från matchen utan poäng och därför slutar det oavgjort. Både United och Everton har bara gjort ett mål på de senaste två Premier League matcherna så därför förväntar vi oss ingen målrik match. Men Calvert-Lewin är i fin form även om resten av laget inte presterar och det kommer räcka till ett mål. Rashford gör målet för United.

[INSERT_ELEMENTOR id=”80″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *